Reclamewagen verhuur

Wij verhuren mooie reclamewagens die goed gebruikt kunnen worden voor diverse reclame-uitingen!

Wij verhuren reclame aanhangwagens voor een weekend, een week, een maand of langer. De reclame aanhanger is voorzien van een frame waarin aan één of aan twee zijden een spandoek kan worden geplaatst. Het formaat van het spandoek is 2,96 x 1,5 meter en is dus vanaf een ruime afstand goed zichtbaar. Doordat de reclame aanhangers eenvoudig zijn te verplaatsen kunt u ze op verschillende opvallende locaties plaatsen. Wij verzorgen het reclamedoek voor in de aanhangwagen en deze wordt in eigen productie gemaakt. De reclamewagen kunt u ophalen en zelf terugbrengen, maar wij kunnen de reclamewagen ook af leveren op elke gewenste locatie voor u.

Wij hebben meerdere reclamewagens op voorraad. Dus zijn ze altijd direct te leveren.

De reclamewagens zelf zijn uitgevoerd in staal en hebben standaard verlichting en uitschuifbare stormpoten. U kunt ze eenvoudig aan de trekhaak hangen en vervoeren. De reclamewagen wordt standaard geleverd met wielklem, disselslot en spinhaken.

De doeken zijn/blijven eigendom van de opdrachtgever. De gehele reclamewagen, inclusief, disselslot, wielklem en spinhaken blijven eigendom van reclamewagenverhuur.nl.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-53346161 of u kunt uw wensen door middel van dit contactformulier aan ons doorgeven.

  • Formaat spandoek 2,96 x 1,5 meter
  • eenvoudig te plaatsen
  • goed zichtbaar
  • ook voor langere tijd
  • bezorging mogelijk

Tarieven

Prijs per reclamewagen per weekend (aan- en aflevering in overleg) €  65,00
Prijs per reclamewagen per week (aan- en aflevering in overleg) €  150,00
Prijs per reclamewagen per maand (aan- en aflevering in overleg) €  250,00
Waarborgsom €  100,00
Spandoek 2,96 x 1,5 meter enkel €  115,00
Spandoek 2,96 x 1,5 meter dubbel (identiek) €  200,00

 


Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.